Çokdeğerli pointersever dostlarım,güzel bir çiftleşme haberini sizlerle paylaşmak istiyorum.Gözbebeğim,av arkadaşım kızım LEYDİ ile değerli büyüğüm sayın Ali Haydar BALKAYA'nın İtalya'dan getirmiş oldugu DRAGO'yu 20.06.2010 tarihinde eşledik.Bizi kırmayarak eşleşmeyi kabul eden Ali beye huzurlarınızda teşekkürü bir borç biliyorum.Ali beyin çiftliğine gittiğimizde kendimi sanki İtalya da hissettim(gerçi hiç İtalya ya gitmedim ama

) başladık pointerleri tanımaya maşallah hepsi İtalya menşeili gerçekten bir birinden güzel pointerler gördüm.Böyle güzellikleri hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak Türkiye'mize kazandıran Ali beye teşekkür ediyorum.
Bir gerçeğide itiraf etmek isitiyorum Ali beyle konuşmamızda RALP ile eşleme yapacaktık fakat çiftliğe gittiğimizde DRAGO' yu görünce ikisinin arasında gittim geldim ve Ali beye danıştım kendisi bana fikirlerini beyan ederek fikrimi değiştirmeme sebep oldu sonuçta DRAGO ya karar kıldık hayırlısı bakalım.
Ayrıca eşleme K.I.F gözetiminde, bilgi verilerek yapılmıştır.Yavrular doğumdan sonra kayıt altına alınıp çipleri takılacaktır.Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.
LEYDİ

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usDRAGO

Uploaded with