Annem 75 yaşında Sındırgıda ALZHEİMER hastası Sındırgıda evde düşmüş Sındırgı Devler hastanesine
götürmüşler ilk müdahaleyi yapmışlar kaşına dikiş atmışlar Doktor Balıkesire GÖZ doktoruna gösterin
demiş Bende Balıkesir Devlet hastanesine dün saat 2 de girmek istedim kapıdaki hizmetli yasak
içeri arabayla girmek yasak dedi bende Annem yürüyecek halde değil içeriye kadar girip hastayı bırakıp
arabayı dışarıya çıkarırım dedimse Bazı KATIRLAR vardırya ayağını dayar adımını atmaz, Aha bu
aynı katırlardan ayağını dayadı nal diyor mıh demiyor güvenlik görevlisi geldi abi arabayı park etme
yasak dedi rica ettim hastayı doktora kadar bırakıp geleyim dedim o GÜVENLİKÇİDE aynı mal çıktı
kardeşim bana para versen arabayı buraya park etmem hastanın halini görüyorsun biraz insaf dedim
Arabayı çektiririz demeye başladı burada bir sürü araba var bir benim arabamı göze battı dedim
neymiş efendim onlar doktorların arabalarıymışta sen bırakamassın dediler benimde tepem attı
arabanın anahtarları üstünde beni PKK.lımı sandınız sıkıyorsa çekin dedim birde baktım 10 adetten fazla
güvenlikçi etrafımı sardı telsizle haberleşmişler gözlerine kestirseler dövecekler heralde.
Ben onlara araba orda çektirin dedim sıra alıp doktora rica ettim Göz Doktoru adı Seçil Allah razı olsun
ilgilendi gerekli reçeteyi yazdı sıradaki hastalardan özür dileyip teşekkür ettim.
Annemi eve bırakıp gelip Baş Tabibe oradanda Vali beye gerekli şikayetimi yapacaktım.
Doktorda bir güvenlik görevlisi bekliyor bu hasta senin annen olsa ne yapardın dedim herhalde
onların amiri biraz anlayışlı ötekiler gibi ÖKÜZ değilmiş beni sakinleştirdi.
Bende Bankada güvenlik görevlisi yaptım bizlere her yıl Bankada ve Emniyette eğitim verirlerdi
bunlar eğitimden uzak zavallılar, Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin.